Answers to your Questions

Ik wil een JIP. product bestellen en ben benieuwd wat de verzendtijd is.

In principe geldt een verzendtijd van één tot twee werkdagen. Mocht een product om enige reden langer onderweg zijn, dan ontvang je hier zo snel mogelijk na bestelling een bericht van met uitleg en alternatieven.

Wat is de minimum order?

De minimum order voor resellers is 100 euro inclusief btw)

 

Hoeveel bedrag de verzendkosten?

De verzendkosten bedrag 6,95 euro in binnen- en buitenland bij bestellingen onder de 100 euro inclusief btw. Vanaf 100 euro inclusief btw is verzending op alle orders voor onze rekening.

Kan ik een bestelling ook naar het buitenland laten verzenden?

Yes! We ship worldwide 🙂

 

Kan ik de producten per stuk inkopen?

De in te kopen eenheid verschilt per product. Je ziet de eenheden op de productpagina van het specifieke product.

 

Ik heb een winkel en wil verkoper van JIP. worden, kan dat?

Als het concept van jouw winkel matcht met dat van JIP. dan kan dat zeker! Stuur je een mailtje naar info@gewoonjip.nl? Binnen Nederland is inkoop van Gewoon JIP. voor online verkoop (webshops) alleen mogelijk wanneer deze gecombineerd wordt met een stenen winkel of andere vorm van offline verkoop.

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Ja, dat kan! Als je niet tevreden bent kan je tot een week na ontvangst je bestelling terug sturen. Dit kan naar: Gewoon JIP. Lijnbaansgracht 27 1015 GP Amsterdam. Vermeld wel even duidelijk je naam. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk terug gestort. De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening

Mijn product is beschadigd tijdens verzending en voor ontvangst, wat nu?

Wat vervelend dat je product beschadigd is! Uiteraard heb je recht op een nieuw product. Als je binnen drie dagen na ontvangst van het beschadigde product een mail stuurt naar info@gewoonjip.nl wordt dit zo snel mogelijk opgelost.

Zijn de bedragen van de producten op de webshop inclusief BTW?

Nee! Je ziet de bedragen exclusief btw tot het moment van afrekenen. Het eindbedrag is het bedrag inclusief btw.

 

Hoe betaal ik?

Betaling kan met iDeal, credit card of op factuur. De factuur wordt zsm na de bestelling digitaal verstuurd en de betaaltermijn van de factuur bedraagt 14 dagen.

Mag ik de teksten en het beeld van JIP. zomaar gebruiken?

Nee helaas kan dat niet zomaar. Op alle uitgaven van Gewoon JIP., zowel off als online rust copyright en beeldrecht. De teksten, illustraties en beelden van Gewoon JIP. en haar team zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer. Wil je een van de teksten of beelden gebruiken, dan zijn daar vaak mogelijkheden toe, maar neem eerst even contact op via info@gewoonjip.nl.

Ik heb een bedrijf en interesse in samenwerking met of gebruik van JIP., zijn hier mogelijkheden toe?

JIP. vindt het leuk om samen te werken met bedrijven met een gelijke visie. Stuur een mailtje naar info@gewoonjip.nl, dan spreken we elkaar zo snel mogelijk!

Heb je nog een onbeantwoorde vraag? Stuur een mailtje naar info@gewoonjip.nl