Answers to your Questions

Ik wil JIP. producten bestellen en ben benieuwd wat de verzendtijd is.

In principe geldt een verzendtijd van één tot drie werkdagen. Mocht een product om enige reden langer onderweg zijn, dan ontvang je hier zo snel mogelijk na bestelling een bericht van met uitleg en alternatieven. De snelste manier van bestellen is wanneer er via deze site wordt besteld en betaald met iDeal. Wanneer er Op factuur besteld wordt kan de levertijd één of twee extra dagen bedragen.

Wat is de minimum order?

Wij hanteren geen minimumorder maar vanaf 100 euro geldt gratis verzending op orders binnen Nederland en vanaf 150 euro is er gratis verzending naar het buitenland.

 

Hoeveel bedrag de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen 4,50 euro voor orders binnen Nederland onder de 100 euro (inclusief btw). Vanaf 100 euro is verzending gratis. Voor orders naar België betaal je 6,50 euro bij orders onder de 150 euro, boven dit bedrag is verzending gratis.

Kan ik een bestelling ook naar het buitenland laten verzenden?

Yes! We ship worldwide 🙂

 

Kan ik de producten per stuk inkopen?

De in te kopen eenheid verschilt per product. Je ziet de eenheden op de productpagina van het specifieke product. Over het algemeen worden ansichtkaarten per 10 stuks verkocht, kaarten met envelop per 5 en overige producten per 4.

 

Ik heb een winkel en wil verkoper van JIP. worden, kan dat?

Als het concept van jouw winkel matcht met dat van JIP. dan kan dat zeker! Stuur je een mailtje naar carmen@gewoonjip.nl? Binnen Nederland is inkoop van Gewoon JIP. voor online verkoop (webshops) alleen mogelijk wanneer deze gecombineerd wordt met een stenen winkel of andere vorm van offline verkoop.

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Ja, dat kan! Als je niet tevreden bent kan je tot een week na ontvangst je bestelling terug sturen. Dit kan naar: Gewoon JIP. Bestevaerstraat 156H, 1055 TR Amsterdam. Vermeld wel even duidelijk je naam. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk terug gestort. De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening

Mijn product is beschadigd tijdens verzending en voor ontvangst, wat nu?

Wat vervelend dat je product beschadigd is! Uiteraard heb je recht op een nieuw product. Als je binnen drie dagen na ontvangst van het beschadigde product een mail stuurt naar info@gewoonjip.nl wordt dit zo snel mogelijk opgelost.

Zijn de bedragen van de producten op de webshop inclusief BTW?

Nee! Je ziet de bedragen exclusief btw tot het moment van afrekenen. Het eindbedrag is het bedrag inclusief btw.

 

Hoe betaal ik?

Betaling kan met iDeal, credit card of op factuur. De factuur wordt zsm na de bestelling digitaal verstuurd en de betaaltermijn van de factuur bedraagt 14 dagen.

Mag ik de teksten en het beeld van JIP. zomaar gebruiken?

Nee helaas kan dat niet zomaar. Op alle uitgaven van Gewoon JIP., zowel off als online rust copyright en beeldrecht. De teksten, illustraties en beelden van Gewoon JIP. en haar team zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer. Wil je een van de teksten of beelden gebruiken, dan zijn daar vaak mogelijkheden toe, maar neem eerst even contact op via info@gewoonjip.nl.

Ik heb een bedrijf en interesse in samenwerking met of gebruik van JIP., zijn hier mogelijkheden toe?

JIP. vindt het leuk om samen te werken met bedrijven met een gelijke visie. Stuur een mailtje naar info@gewoonjip.nl, dan spreken we elkaar zo snel mogelijk!

Heb je nog een onbeantwoorde vraag? Stuur een mailtje naar info@gewoonjip.nl